Onneksi olkoon kaikille koulujen päättymisestä. Kevätjuhlat tarkoittavat aurinkoisia harjoitusolosuhteita ja harjoittelumotivaation nousua. Nyt on siis aika keskittyä taas yleisurheiluun täysillä.

Kangasalla kisailtiin eilen 6 urheilijan voimin. Tulokset olivat hyviä, mutta vieläkin parempaa on varmasti myöhemmin tänä kesänä luvassa. Sateisessa ja kylmässä kelissä tehdyt tulokset olivat niin hyviä kuin odottaa sopi. Tässä kooste suorituksista:
Pituudessa Saara jäi 4 sentin päähän 5 metrin rajasta tuloksella 4,94 ja voitti kilpailun. Henna hyppäsi oman ennätyksensä 4,67 ja sijoittu toiseksi - onneksi olkoon! Julia aloitti kilpailun pitkän tauon jälkeen ja paransi lähes jokahypyllä, nyt olisi toivottu paria kierrosta lisää, niin oltaisiin ylletty ennätyksentasolle - hyvä tulos silti 4,29.

100 metrillä Inka paineli taas uuteen ennätykseensä 13,50 ja otti voiton - hienoa! 17-sarjassa Saara oli 2. kesän parhaallaan 13,34 - koko ajan paranee! Henna juoksi ajan 13.97 ja oli toinen ja Jonna sai taas yhdenstartin taakseen ja juoksi nivusvaivasta huolimatta lähelle kesän parastaan 14,75.

Kuulassa Jonna työnsi ennätyksensä ja sijoittui kisassa toiseksi tuloksella 8,87.

Kiekossa Aleksi jatkoi loistavia esityksiään ja nakkasi limpun uuteen ennätykseensä 35,38 ja sijoittui kisassa kolmanneksi.

Olli avasi aiemmin myös kilpailukautensa ja juoksi ensin ensimmäisen 100m juoksunsa uuteen ennätykseensä 15,44. Lisää startteja alle niin 15:sta raja menee rikki! Kuulassa rikkoutui oma ennätys kun kuula paiskautui tulokseen 9,63. Ennätykset paukkui myös kiekossa, jossa uusi rekordi asettuu 31,34 kohdalle. Aivan loistava alku siis myös Ollilla.

Viikonlopun jälkeen jatkamme ahertamista taas maanantaina. Tytöt muistakaa ne piikkarit :) !