Aleksi kävi jouksemassa 300m tu-38:n kisoissa viime launtaina. Uskomattoman kova tulos kirjattiin lukemiin 41,72s, kovaksi tämän tuloksen tekee se että Aleksin 60m ja 100m tulokset eivät antaisi odottaa näin hyvää aikaa. Jos mietitään että Aleksi juoksee 100m aikaan 13,7 ja kerrotaan tämä kolmella saadaan aika 41.1 nyt tuosta jäätiin siis 6 kymmenystä. Voidaan siis sanoa että Aleksi juokseen lähes täysiä koko matkat. Nyt pitäisi jalkoihin saada teknisesti parempaa tekemistä niin maksiminopeus kasvaisi ja näin tulos myös 300m petraantuisi selvästi. Alkeis kävi myös pukkaamassa tutummassa lajissa kuulaa ja tälläkertaa jäätiin ennätyksestä parikymmentä senttiä.

Myös Inka hurjasteli radalla oikein tosissaan. 300m kulki nyt hienosti loppuun asti ja jos tälläkertaa voimme uskoa ajanottoon niin uusi ennätys kirjautui reilusti paremmaksi lukemiin 43,21 (0,67s parannus). Myös 60m matkalla Inka pääsi ensimmäisen kerran hiukan paremmin telineistä irti ja uusi uskomattoman hieno ennätys syntyi ajalla 8,18s. Positiivista on myös se että myös toinen juoksu antoi ajan 8,21 eli lähtöön on tullut myös hiukkkasen varmuutta. Onneksi olkoon Inka!

Saara juoksi jumissa olevan selkänsä kanssa vielä 60m hienosti 8,19 ja toisessa juoksussa 8,23. Jumissa ollut selkä vaivasi kuitenkin niin paljon pituuden vauhtijuoksussa, että jalka ei tietään lankulle löytänyt. Nyt Saaran on syytä laittaa selkänsä kuntoon ja hiukan himmailla, ennen kuin treeneissa alkaa todella rankka vaihe kesäkauteen valmistautumisessa. Luvassa on maaliskuussa kovia treenejä, joilla pohjustetaan kuntoa kesäksi.

Marleen kävi myös kokeilemassa vieläkö korkeushyppy kulkee ja hyvinhän se meni. Täytyy muistaa että treeneissä ei korkeutta ole harjoiteltu, joten siihen nähden tulos oli hyvä. Nyt pitäisi Marleenalle tehdä oma korkeuteen tähtäävä harjoitusohjelma, jota voisi omatoimisesti treeneissä ja treenien ulkopuolella harjoitella. Kesällä Tampereen SM-kisoissa nähdään varmaan näin ollen myös Marleena mukana korkeudessa.

Nyt pikkuhiljaa treeneissä väännetään ruuvvia tiukemmalle ja tehot sekä määrät kasvavat kohti kesää...