Ei voi muuta sanoa kun hienoa tytöt uusista hienoista ennätyksistä 60m. On todella hienoa huomata ettei tehty työ jää vaille tuloksia vaan nopeus paranee tasaisen varmasti.

Jonna juoksi kaikkien aikojen ensimmäisen 60m starttinsa sunnuntain tu-38:n järjestämissä kisoissa ja aika oli heti upea 8,81. Tämä on todella hieno saavutus voimistelijalta, jonka lähes 10-vuotinen telinevoimistelutausta on todella tehnyt hallaa jouksutekniikalle ja vieläkin on suuri savotta edessä, mutta vielä kerran onnittelut mainiosta juoksusta.

Inka lähenteli jo niitä aikoja kun valmentajat ovat odotelleetkin, mutta vieläkin jäi parantamisen varaa juoksuun. Uusi ennätys kirjataan kuintenkin nyt lukemiin 8,29 eli monta sadasosaa tiputettiin pois tiistaina juostusta aiemmasta ennätyksestä. Telineistä pitäisi päästä parilla ensimmäisellä askelaalla vielä paljon vikkelämmin liikkeelle.

Saara sai nyt juoksun aikaa kun varaslähtöä ei tullut ja kyllähän se Saarakin uudet ennätyslukemat kirjautti. Uusi ennätys on nyt 8.20 ja taakse jäi monta "nimekästä" kilpasiskoa. Tosiasia on että kisastartteja pitäisi saada enemmän alle, sillä vasta kauden 4-5.startissa voi odottaa sitä herkkyyttä jaloissa mitä vaaditaan tosi kovien tulosten tekemiseen. Mutta Hyvä haastajaryhmän tytöt, näytetään muille, että löytyy sitä nopeutta muualtakin.

Nyt koko porukan kannattanee vielä miettiä mistä lajeista haluaisi saada tuloksen hallikaudella 2010? Tampereella on yksi ainoa kisa, jossa pääsee kilpailemaan (tu-38:n kisa la 20.2.)
lajit:
M/N17 60m, 300m, 1500m, 60m aj, korkeus, pituus, kuula
N19: 60m, 400m ,1500m, seiväs, pituus, 3.loikka, kuula
Ilmoittautuminen 17.2. mennessä.

Tietenkin voi miettiä jotain helsingissä tai muualla olevaa kisaa, johon menisi esim. yhteiskuljetuksella (pientä bensarahaa vastaan). Tällainen voisi olla esim. Nuorisohallit Helsinki to 18.3.  (60m, pituus/3.loikka/korkeus, kuula)