Ma klo 18 Pyynikki (kilpailevat)
Ti klo 18 Ratina
To klo 18 Ratina (OMATOIMINEN TREENI)
La klo 11 Ratina

Viime viikonlopulla käytiin nuorten Pm-kilpailut Ratinassa. Kisoihin otti osaa meidän ryhmästä kaikki kynnelle kykenevät ja saldo on seuraavanlainen:

Inka oli viikon herkistelyreissun jälkeen todella kovassa iskussa ja nyt tulokset olivat sitä luokkaa mitä talven testit antoivat odottaa. Alkuerissä Inka juoksi jo komean uuden ennätyksen 100 metrillä aika oli 12,88. Finaalissa huonosta ulkoradasta huolimatta ajasta nipistettiin vielä muutama sadasosa ja uusi ennätys kirjataan nyt lukemiin 12,83, aika riitti finaalissa neljännelle sijalle. 200 metrillä Inka paineli menemään samaa kyytiä kun lyheämmälläkin matkalla, juoksi oli ehkä jopa parempi kun satasella, mutta ankara vastatuuli verotti hiukan aikaa. Uusi ennätys tälläkin matkalla kirjataan nyt lukemiin 26,97. Inka sijoittui kisassa toiseksi, mutta mitali jäi saamatta kun 100m tuli juostua jo 17-sarjassa ja 200m oli tarjolla vain yli-ikäisissä eli 19-sarjassa - No komea juoksu kuitenkin.

Marleena kävi jätskin myynnin välissä hyppäämässä korkeudessa taas omalle tasolleen ja sivusi omaa ennätystään 145cm. Toivottavasti Marleena ehtisi käymään myös omatoimisesti treenaamassa korkeutta Kyötikkälässä, niin SM-kisoja varten saataisiin tarvittava määrä toistoja tehtyä. Kesätyöt rajoittavat sen verran treeneihin osallistumista, että muuten ei 150 ylitetä.

Saara kävi hyppäämässä pituutta tuloksen 492 ja juoksi 100m aikaan13,42. Tulokset eivät olleet loistavia, mutta kaksi pronssia kaulaan silti tuli. Saara joutuu nyt maksamaan loukkaantumisistaan todenteolla. Syksyllä, talvella ja keväällä tapahtuneet loukkaantumiset, niin nilkkojen kun selän kanssa näkyy nyt tuloksissa ikävällä tavalla. Nyt pitäisi ehkä vielä riskillä koettaa ottaa muutama viikko treeneissä todella kovaa, sillä treenien tehot eivät ole olleet riittäviä tulosten esiin saamiseksi. SM-kisoja ajatellen näin voitaisiin saada oma taso esiin, kunhan otetaan viikon lepo ja heristely ennen kisoja .

Olli kävi heittämässä sekä kiekkoa, että moukaria. Kiekossa tuloksena oli kolme rastia ja ei tulosta. Moukari meni suurinpiirtein samaan tapaan, mutta yksi mitattu heitto onneksi saatiin ja uudet ennätys lukemat kirjataan nyt tuloksella 35,18m. Hyvä Olli!

Laura esiintyi myös edukseen 100m juoksussa ja uran ensimmäinen 14 sekunnin alitus on tosiasia. Uusi ennätys parani nyt kerralla 28 sadasosaa ajan ollessa 13,94. Onneksi olkoon!