Inka aloitti kilpailukauden uudella ennätyksellä. Seuraottelussa viime perjantaina inka juoksi vielä hiukan kankein jaloin 300m uuden ennätyksensä 43,88, oma ennätys parani 0,62s. Inka otti ennätyksen tyynesti ja sanoi kyllä juosseensa kovempaakin aiemmin ja valmentajana uskoin häntä, mutta olisi pitänyt luottaa omaan pääkoppaan, sillä kyllä se ennätys oikeasti syntyi. Tämä lupaa erittäin hyvää lyhyempiä matkoja ajatellen.

Jani kävi myös kokeilemassa kuulaa ja korkkasi näin siis kilpailu-uransa. Tuloksena oli tietenkin uusi ennätys, mutta koska kuula oli ensimmäistä kertaa uralla kädessä jäi tulos kyllä haroituslukemista selvästi. Ennätys kirjataan nyt lukemiin 9,37 - selväsi Jani säästeli seuraavaan kisaan paukkuja ;)

Nyt olisi sitten muidenkin tarkoitus avata kilpailukautensa, jos meinaa talvella tuloksia tehdä. nyt pitäisi jokaisen löytää se kilpailuinto ja tsempata itsensä ainakin kaikkiin pm-kisoihin ja seuraotteluihin (jos valitaan mukaan). Sm-kilpailut pitäisi olla kaikkien päätavoitteena mielessä. Ei tarvitse kilpailla muita vastaan, mutta ennätyksiä tässä lajissa pyritäänkin rikkomaan. Nyt on kaikkien syytä miettiä haluaa kilpailla vai ei?