Kangasalla kisaillaan ke-to 5-6.8.2009 nuorten pm-kisat. Meiltä mukana on ilahduttavan moni urheilija. Toivotaan hyviä tuulia ja onnistuneita suorituksia kaikille. Jos olet kyytiä vaille ota yhteys Mikkoon joka on tulossa paikalle omalla autollaan.

Seuraavat treenit siis lauantaina.

Inka, Aleksi ja Olli osallistuivat viime viikonloppuna sisulisähuipentumaan ja ennätyksiä ei tällä kertaa nähty kuin ainoastaan inkan 100m juoksussa. Alkuerissä tuulitulos 13.20 ja finaalissa sallituissa olosuhteissa 13,39. Tulos alittaa samalla a-rajan, joten Inka voi nyt siis osallistua 15-vuotiaiden SM-kisoihin sekä 300m että 100m. Myös Olli ja Aleksi ottavat osaa SM-kisoihin moukarissa ja kiekossa ja he etenkin taistelevat joukkue mitalisijasta molemmissa lajeissa.

Pm-kisojen jälkeen olisi tarkoitus myös 16-17-vuotiaiden SM-kisoihin lähtiät selvittää. Ilmoittakaa siis meille valmentajille jos haluatte mukaan lähteä. a-rajan tehneiltä kustannetaan varmasti kaikki kulut, mutta mukaan saa lähteä ilmankin rajan alitusta (vain 3-loikassa tulosraja 10.80). Sen verran tiedetään että 16-17-vuotiaat majoittuvat kisojen aikaan läheisen leirintäalueen mökeissä.