16-17v. SM-kilpailuissa Seinäjoella kisasivat meidän ryhmästä Henna, Jonna ja Saara. Jonna jäi ilman tulosta korkeudessa, mutta hyppäsi hienosti pituuden karsinnassa tuloksen 4,54m, mutta hypyssä oli liikaa tuulta takana, joten ennätystä ei tällä kirjattu eteenpäin. Henna hyppäsi pituuden karsinnassa lähelle omaa ennätystään ja tuloksena oli 4,69m.

Saara hyppäsi karsinnassa kauan odotetun 5 metrin ylityksen ja uusi ennätys sallituissa tuulioloissa kirjataan nyt lukemiin 5,08m, jolla tuli paikka pituuden finaalissa. Finaalissa saara hyppäsi 4,92 ja sijoittui lopputuloksissa 12.sijalle.
100m alkuerissä Saara joutui puskemaan kovaan (-2,0m/s) vastatuuleen ja juoksi hienon ajan 13,25, mutta karsiutui ensimmäisenä finaalista (sijoituksena kuitenkin hieno 9.sija - Onneksi olkoon Saara!

Loppukaudesta on Tampereella muutamia kilpailuita, jos haluaa vielä käydä omien ennätysten kimppuun ennen peruskuntokauden alkua. (ilmoittautua kannattaa kilpailukalenteri.fi sivun kautta jos innostuu)

Su 6.9. Hervanta (Tu-38) lajiena mm. Naiset: 3-loikka, N17: 100m, korkeus, kiekko, T15: 100m, 3-loikka, kuula P15: 100m, korkeus, kuula
La 12.9. Ratina (TP) N17: 100m, 100m aj, kuula T/P15: 100m, 80m/100m aj, korkeus, kiekko, moukari