Inka, Jonna ja Saara olivat viikonvaihteessa hakemassa kilpailutuntumaa Porissa. Jonna lähti kokeilemaan kovaa 11m rajan ylitystä 3-loikassa. Emme ole treeneissä ottaneet yhtään kovavauhtista ja maksimi iskutuksella tehtävää loikkaa ja tämä väistämättä näkyi tuloksessa. Jonna alkutalven testitulokset ovat menneet eteenpäin, mutta 3-loikkaan tarvittavaa iskutustreeniä ei olla tehty, joten Jonna sai tyytyä tällä erää tulokseen 10,03.

Elokuussa on 16-17v SM-kisat Tampereella ja niissä kisoissa 3-loikan raja on 10.80, joten siellä viimeistään nähdään Jonna loikkimassa ja jos korkeutta päästään treenaamaan niin pitäisi sekä Jonna että Marleena olla kisoissa mukana, sillä 150cm tuloksella kannattaa jo mukaan lähteä.

Inka oli juoksemassa Porissa 300m kisan ja ihan nappiin ei tälläkertaa juoksu kulkenut. Lähelle omaa pari viikkoa sitten juostua ennätystä Inka kuitenkin pääsi ja kellotti lukeman 44.02, hyvä juoksu kun ottaa sen huomioon ettei Inkan erä tarjonnut yhtään kiriapua, sillä Inka voitti eränsä 2 sekuntilla.

Saara sitä vastoin teki upean juoksun 60 metrillä ja pinkaisi komean uuden ennätyksen 8,10 - vanhasta ennätyksestä niistettiin pois 10 sadasosaa. Todella hieno juoksu! Taas jäi taakse monta tilastotuloksissa parempaa naista, joten siinäkin mielessä Saara oli todellinen onnistuja. Vaadittiin siis kolme maaliin asti juostua kisaa niin kunnon tulos saatiin irti. Pituudessa Saara lähti yhä treenaamaan kovavauhtista ponnistusta vartalon alta ja treeneissä kohdilleen saatua alastuloa. Hyviä hyppyjä Saara tekikin vaikka jäikin 5cm ennätyksestään ja tulos oli 5,10. Hieno kuitenkin huomata että 5m raja rupeaa olemaan jokaisessa kisassa rutiinia.

Seuraavat kisat lauantaina ovatkin sitten varmaan talvikauden viimeiset, joten jos kisaamaan haluat vielä ennen kesäkuuta niin nyt on mahdollisuus. Toivottavasti saadaan viivalle useampi yrittäjä.