Lauantaina 13.6. Kangasalan nuorisokansallisissa oli taas mukana muutama meidän ryhmäläinen. Tulokset olivat taas erinomaisia. Saara juoksi 100m ensin alkuerissä kauden selvästi parhaansa 13,06 ja nipisti ajasta vielä yhden sadasosan finaalissa eli noteeraus tältä kesältä on 13,05. Sillä Saara varmisti käytännössä paikan ainakin PM-kisojen N17 4x100m pyrinnön 1.joukkueessa. SM-kisoihin menevä joukkue ratkeaa ehkä hiukan myöhemmin, sillä kaikki pyrintöläiset eivät ole vielä parastaan näyttäneet. Ei myöskään Saara.

Marleena ja Jonna kävivät kokeilemassa ensimmäistä kertaa korkeutta tänä vuonna ja tuloksena vielä hiukan alle heidän oman tasonsa 135. Varmasti näemme molemmilta vielä tämän kesän aikana uudet ennätys lukemat. Jonna kävi myös aamusella nakkaamassa keihään uuteen ennätykseensä 23,61 - siitä onnittelut.

Moukarissa meidän ryhmän heittäjät Olli ja Aleksi nakkasivat vanhat moukarin ennätykset romukoppaan. Olli paransa ennätystään yli 2,5 metriä lukemiin 33,87. Aleksi paransi ennätystään vieläkin reilummin yli 4,5 metrillä ja uusi ennätys kirjoitetaan nyt 42,47. Ei tarvitse olla kovin kummoinen ennustaja jos sanon ettei ennätystulokset jää pojilta tähän. Saattaa olla että Ollin ennätys alkaa 4 numerolla ja Aleksi 5 numerolla, kun kesä loppuu.

Olli kipaisi myös juoksuradan puolella ja uusi ennätys ja kauden paras paranivat kertaheitolla 0,3 sekunttia. Uusi ennätys 15,17. Sekä Ollin että Aleksin juoksunopeuden paraneminen selittää varmasti osaltaan myös parantuneita heittotuloksia. Toivotaan, että vastoinkäymiset eivät pääse haittaamaan tuloskehitystä ja tästä syystä pitääkin muistuttaa lihashuollon merkityksestä -eli se venyttely ja palauttavat harjoitteet!