Tampereen kannsallisissa hallikisoissa teki meidän ryhmämme jäsenet hienoja tuloksia. Itse asiassa jokainen tehty tulos oli uusi ennätys joten siinä mielessä onnittelut heti kaikille. Pojista kuulamörssärit Aleksi ja Olli tekivät uudet ennätyksensä 5kg kuulalla ja Aleksi viimeisellä työnnöllä syntynyt ennätys on nyt 10,93m ja Ollin ennätys kirjataan nyt lukemiin 9,59. Täytyy sanoa että tuloskehitys on kovaa pojilla sillä kuula painaa nyt 1kg enemmän kuin kesällä ja silti se tippuu samoille metrilukemille kuin 4kg kuula kesällä. Toivottavasti pojat jaksavat omatoimisesti käydä junttaamassa kuulaa urakalla B-hallissa, sillä heiltä on lupa odotella merkittävää kehitystä lajissa myös jatkossa. Nyt vielä erittäin kaukaiselta kuulostavat A-raja 14,20 ja B-raja 12,50 saattavat tulla selkä edellä vastaan nopeammin kuin uskaltaisi nyt toivoa.

Pojista Jani jatkoi kilpailukauttaan 60m juoksussa ja ensimmäistä kertaa jalassa olleet piikkarit siivittävät Jani hienoon loppuaikaan ja ennätykseen 8,20s. Tämä on loistava tulos vaikka lentävä 20m aika antoi kyllä odottaakin tämän kaltaista tulosta. Nyt pitäisi jaksaa treenata sitä askelpituutta treeneissä tosissaan niin kesällä 100m kulkee varmasti alle 13s. Aleksi juoksi myös 60m ja päästeli sen uusiin ennätyslukemiin hiukan kankein jaloin ja uusi ennätys kirjataan nyt 8,46s. Tämän lisäksi Alkesi urakoi myös 200m uuteen hienoon ennätykseensä 27,16s. Tämä kuulostaa varmaan heittäjäpojasta hölmöltä, mutta yhä enemmän vaikuttaa siltä, että Aleksille voisi ihan hyvin sopia kilpailtavaksi matkaksi 400m, sillä kestävyyttä ja nopeutta löytyy siihen lajiin sopivassa suhteessa. Enää tarvittaisiin maitohapposieto treenejä alle niin ratakierros rupeaisi kulkemaan mallikkaasti.

Tytöistä Inka pinkaisi 60m myös uuteen ennätykseensä 8,36s. Täytyy sanoa, että parannettavaa jäi ainakin vielä muutama kymmenys, sillä Inkalla oli ennen kisoja alla todella rankka rasitus Turun viestien jäljiltä. Seuraottelussa juostut 680m ja 170m juoksut vetivät jalat jumiin ja terävyys karisi sitä mukaa jaloista. Mutta jos viivalle saadaan tuorein jaloin Inka niin ennätys kirjautunee vielä reippaasti paremmaksi. Inka kauhisteli 100m ja 300m A-rajoja 12,95s ja 42,70s, mutta täytyy sanoa että uskon niiden menevän rikki viimeistään kesällä jos vaan terveenä pysytään.

Saara kävi hyppäämässä pituutta Naisten sarjassa ja ei tarvitse yhtään painaa päätä alas, sillä hän oli kisassa yhdeksäs. Harmi sinällään, koska nyt hän jäi ensimmäisenä pihalle 3 viimeiseltä kierrokselta. Tämä tuntuu olevan Saaralle tyypillistä epäonnea, mutta tulos olis silti loistava. Täytyy myöntää, että Mikon kanssa uskoimme kyllä 5m tulokseen, mutta 5,15 oli kyllä yllätys ja erinomainen uusi ennätys. Saaran tulee saada ponnistuksen tekniikka vielä kuntoon niin sen jälkeen ennätystä saadaan hilattua eteenpäin merkittävästi. A-rajaan oikeuttava tulos 530 saattaa ylittyä SM-kisoissa, kunhan sinne ensin päästään.

Onnea koko porukallle ja hyvää treeni-intoa myös jatkossa. Työnteko palkitsee....